Bemutatkozunk!

Köszönöm, hogy meglátogatta honlapomat!

Az Ózondoctor Dunaújvárosban és környékén hatékony ózonos fertőtlenítést kínál a lakosság és közületek részére elérhető árakon.

Áraink megtekintése

Napjainkban egyre több allergiás és asztmás megbetegedéssel, irritáció okozta panaszokkal találkozunk. Ezeket a különféle poratkák, pollenek, gombák okozhatják, amelyek észrevétlenül vannak jelen környezetünkben, okozva ezzel légúti panaszokat. Ha szeretné, hogy otthona, környezete kórokozóktól mentes, friss illatú legyen, akkor hívja az Ózondoctort! Az ózonos fertőtlenítés korszerű eljárás, amely abszolút megbízható kezelés. Az ózon hatására a helyiségben elpusztulnak a baktériumok, vírusok, poratkák, rovarok (pl. ágyi poloska), a légtérben semlegesíti a polleneket, a füstszagot, a víz- és tűzkárokból hátramaradt dohszagot, a dohányszagot és egyéb kellemetlen szagokat. Az ózon ereje 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Az ózonos fertőtlenítés vegyszermentes eljárás, nincs szükség semmilyen előkészületre, azonban a kezelés ideje alatt élőlénynek (ember, állat, növény) TILOS a kezelt területen tartózkodni. Fertőtlenít, szagtalanít, de nem helyettesíti a hagyományos takarítást.
Az Ózondoctor egyszerre több nagyteljesítményű géppel végzi munkáját, ezzel időt takarít meg Önnek.

Szeretnéd autód, ingatlanod hatékonyan
ózonnal fertőtleníteni?

Tovább a kapcsolatfelvételhez!